Ervaringen

Tijdens dit Traineeship krijg je binnen Adwise de kans om optimaal kennis te maken met Digital Marketing in de brede zin van het woord. De mogelijkheden voor bedrijven om producten en services online bij specifieke doelgroepen zichtbaar te maken zijn oneindig en middels dit Digital Marketing Traineeship wordt je in een vogelvlucht langs de vele online middelen en kanalen meegenomen. Aan de hand van Adwise’s Digital Marketing Professionals leer je, vanuit zowel strategisch als specialistisch perspectief, meer over de customer journey van de consument en hoe je hier middels verschillende online middelen en kanalen optimaal op in kunt spelen.

Doordat je actief mee mag werken aan uitdagende klantcases leer je ontdekken binnen welk expertisegebied jouw digital marketing passie ligt en krijg je alle vrijheid om jezelf hierin verder te ontwikkelen. Een super leerzame periode die er in mijn geval voor heeft gezorgd dat mijn passie voor online advertising alleen maar is versterkt en ik zelfs bij Adwise werkzaam kan blijven in de rol van Digital Advertising Marketeer. Dit traineeship biedt je dus in ieder geval enorm mooie kansen!
– Jurre 

 


Na mijn studie ‘Commerciële Economie’ ben ik aan de slag gegaan als marketeer bij een middelgrote organisatie. Al snel kwam ik erachter dat ik enthousiast werd van alles rondom het digitale marketing veld. Het traineeship ‘Digital Marketing van Adwise zag ik als dè kans om mij te ontwikkelen tot digital marketeer.

Tijdens het traineeship heb ik in een korte periode kennis mogen maken met alle disciplines van het vak. De experts die hun kennis wilden over brengen, de inspirerende werkomgeving én de vrijheid om mee te werken aan echte opdrachten maakten het traineeship voor mij meer dan geslaagd!
– Lotte

 
 

Ik ben als trainee bij Adwise begonnen omdat ik na mijn studie meer wilde leren van de verschillende aspecten binnen Digital Marketing, en er achter wilde komen wat binnen het vakgebied het beste bij mij past. Het traineeship maakte dit mogelijk doordat Adwise mij t-shaped opleidde en ik dus van alle Digital Marketing aspecten kon proeven.

In de maanden bij Adwise heb ik geleerd van mensen vol passie voor hun vak. Dit enthousiasme was aanstekelijk en gaf erg veel energie om er zelf volledig voor gaan. Al snel kreeg ik mijn eigen klussen en veel verantwoordelijkheid waardoor ik in een korte tijd grote stappen kon maken. Mijn doel is bereikt: ik heb drie hele leerzame maanden gehad bij deze gezellige organisatie én ben er nu achter waar mijn eigen passie ligt!
– Carlijn

 

Het traineeship Digital Marketing was een echte uitdaging voor mij. Precies de uitdaging waar ik naar op zoek was! Tijdens mijn bachelorstudie Communicatiewetenschap en de master Marketing Communication heb ik veelal theoretische kennis opgedaan van communicatie en marketing gerelateerde concepten en vraagstukken. Toch miste ik de praktische kant van het marketing perspectief. Het traineeship was voor mij de uitgelegen kans om deze praktische kennis op te doen en te ervaren hoe ik mijn theoretische kennis toe kan passen in de praktijk.

Het diverse programma van het traineeship maakt dat je constant online vraagstukken vanuit een ander perspectief gaat bekijken om zo tot een alles overkoepelend plan te komen welke perfect aansluit op de wensen van de klant. Hierbij doe je vanuit alle specialismes genoeg basiskennis op om er zelf mee aan de slag te kunnen. Dit maakt dat je als trainee, en in je verdere loopbaan, breed georiënteerd aan het werk kan, en zo de klant optimaal kunt adviseren. Doordat het traineeship verschillende specialismes behandelt, heb ik goed inzicht gekregen in waar ik enthousiast van word en waar ik mij in mijn verdere loopbaan op wil gaan richten. En gelukkig heb ik de kans gekregen om mijn loopbaan voort te zetten bij Adwise, waar ik als fanatieke en enthousiaste junior aan de slag mag gaan als Account Strategist!
– Marloes

 

Ik heb het digital marketing traineeship van Adwise gevolgd van 1 november tot 1 februari en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb in een periode van 3 maanden superveel geleerd. Er gaat nog steeds geen dag voorbij zonder dat ik was nieuws leer. Het programma geeft veel ruimte voor ontwikkeling en als je je ergens verder in wil verdiepen dan krijg je die kans. Bij mij kwam tijdens de eerste gesprekken al aan het licht dat ik een voorliefde had voor SEO. Adwise heeft hier super op ingespeeld door mij gedurende het Traineeship ook mee te laten werken aan SEO werkzaamheden.

Van alle pluspunten die ik kan bedenken zijn de mensen toch wel het hoogtepunt. Het zijn stuk voor stuk allemaal superaardige mensen met liefde en passie voor hun vak. Eén van de punten waar ik het meeste van stond te kijken is wanneer je naar iemand toe loopt om iets te vragen.

Als je met een vraagstuk bij iemand aan komt, leggen ze hun werkzaamheden even aan de kant om jou verder te helpen, heb dit mogen ervaren als zeer positief! Nu heeft Adwise mij de kans geboden om aan de slag te gaan als SEO marketeer en heb deze kans met beide handen aangepakt. Ik stap nog steeds elke dag met veel plezier in de auto richting Adwise, want ik heb gewoon zin om weer aan de slag te gaan.
– Wout